JOCS PER NENS

FILTRE DE JOCS +3 +7 +12 +16
cactus mccoy 2
Gran joc de molta diversió, on el protagonista és super-Cactus Mccoy, utilitza els cursors i les tecles A i S per aquest entretingut joc d'habilitat.
bazooka boy
Ajuda al petit cercador d'or, en la seva missió subterrània, tens al teu abast un bazooka per arribar fins a l'or amagat.
karate champion
Utilitza els cursors per a l'entrenament d'aquest esportista de karate, has de saltar per evitar els barrils. Has de superar diferents nivells.
sanity tension
Ajuda al Smacky a lluitar contra els seus veïns, està de molt mal humor i ho pagaran els seus veïns i amics. Utilitza el ratolí per jugar.
scooby doo temple of lost soul
Has d'ajudar a Shaggy i Scooby a completar la seva missió, per a això has de recollir i utilitzar els diferents objectes que trobaràs en el teu camí.
feather gears
Joc d'aventures i acció on has d'ajudar a volar al protagonista d'aquesta aventura, has de recollir bonus i evitar els robots voladors.
nightmare the adventures
Ajuda al pobre Víctor a resoldre els enigmes de cada pantalla per completar la missió, utilitza els cursors per jugar.
hanging princess
Joc de precisió on la vida d'unes precioses princeses depèn només de tu, ets el més hàbil amb l'arc i les fletxes així que apunta bé i no fallis.
dark tunnel
Amb l'ajuda dels cursors, has manejar al nostre protagonista a través d'un perillós túnel, per això en diuen el tunes de la mort.
batman ice age
Batman ice age. Ja ha arribat l'hivern a Gotham City. Ajuda a Batman a investigar els fets entrant al laboratori de Mr Freeze.
collateral damages 2
Collateral damages 2, és un joc gratuït d'acció. Selecciona la màquina de destrucció perfecta i comença a trencant la ciutat.
spider 3 rescue mary jane
Spider 3 rescue Mary Jane, ajuda a Spider Man a arribar a temps per salvar Mary Jane. Assegura't de posicionar correctament per el salt! Com més baix et trobes de la corda més llarg serà el salt.
moon shadow
Moon shadow, joc d'estratègia i acció, on has d'ajudar a la nostra protagonista, una dona vestida de cuir negre a realitzar la missió. Per comprendre bé el joc cal saber una mica d'anglès.
dragon ball z
Drac ball Z, joc de la popular sèrie de dibuixos animats basada en la lluita. Ajuda a Goku a lluitar contra els malvats i salvar als teus amics.


Mes jocs infantils -> 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9